3 Ekim 2013 Perşembe

İzmir'de Cgi Bilişim Eğitimi Olan After Effect Nedir Üzerine Söyleşi


Arkadaşlar,
İzmirde Cgi Bilişimin eğitimini vermiş olduğu Adobe After Effects programı kısaca, özellikle bilim kurgu filmleri başta olmak üzere bir çok film ve reklam hazırlamakta kullanılan çok geniş ve kapsamlı bir grafik programıdır. Bu programı bilenler inanın çok büyük bir avantaj elde etmektedir, tabi ki sizin yaratıcı düşünme kabiliyetinizle birlikte...


İlk başta bakıldığında İzmir'de Cgi Bilişimin eğitimini vermiş olduğu After Effects programının çok karışık ve öğrenmesi zor bir program olduğu söylenebilir. Fakat programın geniş ve kapsamlı olması bizce bir avantajdır. Çünkü herkesin kendi dilediğince kompozisyonlar yaratması ve efektleri kullanması her bir projenin benzersiz olmasını sağlamaktadır.



Programı kullanabilmeniz için tamamı ile bilmeniz zorunlu değildir, zaten programa tamamı ile hakim olan dünyada sayılı insan vardır. Bütün özellikleri ve efektleri bilenler bile programın çeşitli yerlerinde kullanılan kodları bilmeyebilir ama yine de harika projeler hazırlayabilir.



Herhangi bir grafik programında (Photoshop, Illustrator, After Effects vb.) önemli olan oluşturduğunuz kompozisyon ve temadır. Belki bir kişi programı kullanmayı çok iyi biliyor olabilir ama yaratıcı bir proje çıkarması çok nadir olabilir, eğer programı kullanmayı hiç bilmiyor ve yaratıcı düşünme yeteneğinize güveniyorsanız öğreteceğimiz taktiklerle büyük işler başarabilirsiniz.



Programı öğrenmeye başlamadan önce programın karışık ve kapsamlı olduğuna takılmayın, Adobe programlarında kullanılan mantık genellikle aynıdır, framelerle çalışırsınız (Premier Pro, Flash vb.). Bu size büyük bir kolaylık sağlayacak, bir Adobe programını öğrendiğiniz zaman diğerlerinde fazla sorun yaşamayacaksınız.


After effects  kursu istiyorsanız İzmir içindeyseniz Cgi Bilişim eğitimlerine katılın size piyasada iş yapan uzman eğitmenlerimizin farkına varın.En iyi eğitimi piyasanın içinde olanlardan öğreneceğinizi unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder