2 Ekim 2013 Çarşamba

İzmirde Cgi Bilişim Merkezi Archicad Kursuna kimler katılır? Hangi sektörler kullanır?


İzmirde cgi bilişim merkezi Archicad Kursu, mimar ve içmimarların her alanında kullanabilecekleri tasarım amaçlı geliştirilmiş bir programdır. Hazır objelerden oluşan son derece gelişmiş kütüphanesi sayesinde çalışmalarınızı en kısa sürede ve en verimli şekilde oluşturabilmenize olanak sağlar.

İzmirde cgi bilişim merkezi eğitimi olan  Archicad ile Tasarımın 3 boyutlu görüntülerini alabilir, teknik kesit ve cephe görüntüleri elde etmenize olanak sağlar ve tüm revizyonların otomatik güncellenmesi ile tasarımlarınızda zamandan kazanmanıza olanak sağlamaktadır.


Autocad, 3d Max, Modo, gibi birçok program ile dosya tranferi imkanı tanımaktadır.



İzmirde cgi bilişim Merkezi  Archicad Kursuna Kimler Katılabilir?


İzmirde cgi bilişim Enstitüsü Archicad Kursu, Mimarlar, içmimarlar, teknikerler, yapı ressamları, tüm tasarımcılar ve bu bölümlerde okuyan ya da kariyerlerini bu alanda oluşturmak isteyen öğrenciler.



İzmirde cgi bilişim Enstitüsü  eğitimi olan  Archicad ile Tasarımın 3 boyutlu görüntülerini alabiir, teknik kesit ve cephe görüntüleri elde etmenize olanak sağlar ve tüm revizyonların otomatik güncellenmesi ile tasarımlarınızda zamandan kazanmanıza olanak sağlamaktadır.


İzmirde cgi bilişim Enstitüsü  eğitimi olan Archicad; eğitim olarak kolay ve anlaşılma ile çalışma anlamında diğer programlara göre oldukça rahat bir programdır.


Archicad kursu istiyorsanız izmir içindeyseniz Cgi Bilişim Enstitüsünün eğitimlerine katılın size piyasada iş yapan uzman eğitmenlerimizin farkına varın.En iyi eğitimi piyasanın içinde olanlardan öğreneceğinizi unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder