2 Ekim 2013 Çarşamba

İzmir'de Cgi Bilişim Merkezi Eğitimi Olan Autocad Kimler İçin ve Neden Bu Kadar Popüler ?


İzmir’de cgi bilişim eğitimi olan AutoCAD genel amaçlı bir tasarım ve çizim programıdır. Dolayısıyla çok geniş bir yelpaze içerisinde her hangi bir disipline özgü komutlarla kullanıcıyı kısıtlamadığı gibi, açık mimarisi ile istenilen yönde özelleştirilebilir.

 İzmir’de cgi bilişim eğitimi olan AutoCad, tüm mimar ,mühendis,tasarımcı, grafiker ve kısaca tasarım ve çizim ile ilgili her disiplin tarafından kutlanılacak bir programdır. Bu gün ülkemizde ve dünyada Makine Mühendisliğinden, Güzel sanatlara, Mimarlıktan Tıbba, Şehir planlamadan, Reklamcılığa, Haritacılıktan Elektroniğe , Uzay araştırmalarından Denizbilim Araştırmalarına kadar her alanda AutoCAD’den temel tasarım ve çizim paketi olarak yararlanılmaktadır.



İzmir’de cgi bilişim eğitimi olan AutoCAD’in bu kadar yaygın olarak tercih edilen bir yazılım olmasının sebebi, gerek 2, gerekse-3 boyut tasarım ve çizim için sağladığı olanaklar ve kullanım kolaylığıdır. AutoCAD, gerçek bir 2- ve 3-boyutlu(3D)tasarım ve çizim yazılımıdır.

AutoCad  kursu istiyorsanız izmir içindeyseniz Cgi Bilişim merkezi eğitimlerine katılın size piyasada iş yapan uzman eğitmenlerimizin farkına varın.En iyi eğitimi piyasanın içinde olanlardan öğreneceğinizi unutmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder